viernes, 7 de febrero de 2014

Otamendi. ixe futur crack.

Crec sincerament que el Valéncia ha sabut avançar-se a atres equips molt importants i en molts més diners, i fer-se en un jugador que pot donar molt al nostre club, sobretot per que té un llarc recorregut i a l´edat de 25 anys.

Primer pensabem que aplegaría en el mercat d´hivern, després que el fichage no havia pogut ser, pero passat el temps nos encontrem en que el Valéncia va fer els seus deures i acabá per concretar la contractació del jugador argentí de l´Oporto.

Vist les seues característiques em dona la sensació que pot ser de nou un Ayala, un chic fort, corpulent, que va molt bé de cap i en molta força, i a día de hui, aixó nos falta en l´eix de la defensa, per les baixes que s´han tingut.

Rufete, Ayala i Salvo m´han demostrat el seu bon fer, miren pel Valéncia per damunt de tot, i fan coses impensables en l´época de "MA-NO-LO" i un director deportiu anomenat Braulio, millorant-les en poc més de 6 messos. Si algú pensaba que aço anava a eixir aixina, no m´ho crec.

Espere que els nous fichages, illusionants sobretot, deixen la seua sanc per jugar i defendre a este club que lis ha donat l´oportunitat. Per lo menys de dins per a fora es dona un atre rostre, i con que donen el resultat que tots esperem, habra sigut l´hostia!!

Ara toca pensar en el partit front al Betis, demostrar que lo que va ocorrer en Barcelona no va ser un espillisme i començar a pujar cap amunt en la taula, que es a on tenim que estar.

Bona vesprada i Amunt VCF sempre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario